Julkaistu 01.07.2024

Petri Syrjäläinen meloi toiseksi (M35) koskipujottelun kansainvälisessä Nordic Cupissa

Talvalkoski 29.-30.6.2024

Taivalkoskella melottiin koskipujottelun kansainvälisen Nordic Cup:n kaksi ensimmäistä osakilpailua viime viikonloppuna. Nordic Cup koostuu Suomessa, Virossa, Latviassa ja Ruotsissa järjestettävistä osakilpailuista. Taivalkoskella oli mukana kaikista edellä mainituista maista edustajia.

Taivalkoski tarjosi kilpailijoille erinomaiset puitteet kisailla jälleen kerran. Vettä oli todella paljon ja kosken virta oli voimakas sekä nopea. Tämä teki kisasta erittäin haastavan.

Mikkelin Melojia kisoissa edusti Petri Syrjäläinen. Lauantain kisa oli Petrille kauden avaus kisarintamalla, mikä näkyi tuloksissa. Ensimmäisellä laskulla todella hyvä melonta-aika mutta harmittavasti yksi portin ohitus koitui kohtaloksi. Myös toinen kisalasku meni penkin alle ja finaalipaikka luisui käsistä.

Sunnuntaille sisuuntuneena  Petri meloi varman ensimmäisen laskun ilman virhepisteitä ja sijoitus oli kokonaiskisassa 5. ja +35 vuotiaiden sarjassa 2. Suomalaiset melojat pujottelivat sunnuntaina +35 vuotiaiden sarjassa kolmoisvoiton!

Kisat jatkuvat Petrin osalta näillä näkymin Nordic Cup:n osakilpailulla Viron Sindissä 10.8. Sindinssä nähdään hyvin suurella todennäköisyydellä myös seuran toinen koskipujottelu konkari Toni Fohlin.

Kauden päätavoitteena on Masters MM-kisat Puolan Krakowassa 24.-25.8. Pujottelun SM-kisat melotaan

Seuraa seuran koskipujottelijoiden treeni- ja kisakuulumisia seuran facebook:ssa sekä nettisivuilla.