Johtokunta

Mikkelin Melojat ry:n johtokunnan kokoonpano: 

  • Hannu Korhonen,  puheenjohtaja
  • Jukka Kervinen, sihteeri, varapuheenjohtaja
  • Jarmo Hokkanen
  • Sami Neuvonen 
  • Heikki Turunen
  • Johanna Riipinen
  • Olli Järveläinen

Johtokunnan jäsenten esittely

Hannu Korhonen

Hannu Korhonen toimii seuranpuheenjohtajana sekä melonta-ohjaajana ja -oppaana. Hän aloitti melontaharrastuksen 1980-luvun alussa ratamelojana. Hän saavutti juoniorivuosina SM- ja PM-mitaleja sekä SM-menestystä Mikkelin Melojien joukkuekanooteissa 1980-1990-luvuilla. Myöhemmin Hannu on melonut retkiä ympäri Saimaata, toiminut perhemelonnan käynnistäjänä seurassa, tukenut nuorten kilpamelojien harjoittelua ja  ohjannut melontakursseja sekä tyhy- ja koululaismelontoja.

Jukka Kervinen

Jukka Kervinen toimii seuran sihteerinä ja varapuheenjohtajana. Hän on tullut mukaan seuratoimintaa puolenkymmentä vuotta sitten. Hän on erikoistunut suppailuun ja harrastanut sitä jo useita vuosia. Pisimmät päiväretket laudalla ovat olleet jopa 40 km:n mittaisia.  Jukan ansiosta Melapirtin piha-alue ja Kaihun rannat ovat siistit. Hän sukeltanut Kattilanlahtea ympäri keräten samalla vedestä kaikkea sinne kuulumatonta.

Jarmo Hokkanen

Jarmo Hokkanen toimii Melapirtin vastaavana. Jarmo on ollut seuran jäsen jo 1970-luvulta lähtien. Hän tietää seuran ja osaa opastaa uudet jäsenet seuratoiminnan pariin.  Jarmo ”Jallu” Hokkanen on aktiivi Masters-meloja ja saavuttanut lukusia SM-mitaleja rata- ja maratonmelonnassa. Juniorivuosilta myös SM-mitaleja hiihdossa nuorten sarjojen viestihiihdoista Mikkelin Hiihtäjissä. 

SAmi Neuvonen

Sami Neuvonen vastaa seuran kalustosta ja vajoista. Sami on tullut seuratoimintaan mukaan aikuisiällä. Retkimelonnasta alkanut harrastus on vienyt miehen jo kilpakanootin kyytiin. Muutaman uimareissun jälkeen Sami taitaa kuntomelonnan metkut ja on valmis ohjaamaan muita lajin saloihin.

Heikki Turunen

Seuran retkien vetäjä Heikki Turunen on retkimelonnan moniosaaja. Liikunnanopettaja Heikki Turunen on suurimman osan melontaurastaan auttanut ja opastanut muita vesille. Toki omiakin melonta- ja sup-retkiä on kertynyt, useat niistä ovat suuntautuneet lähivesille uusien melontaretkikohteiden ja -reittien suunnittelun merkeissä. Kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu monipuolisesti perhemelonnan, koululaisryhmien, melontakurssien ja Tyhy-melontojen ohjaamista. Melontaohjaajan tutkinnon lisäksi Heikki on uunituore luonto- ja eräopas. Kesän retkien suunnittelu on käynnissä. Ensimmäinen toteutunee toukokuussa, ja sen teemana on kevään herääminen ja luontohavainnot vesiltä käsin: rauhallinen eteneminen, isot eväät ja kiikari matkaan.

Johanna Riipinen

Johanna Riipinen toimii seuran seikkailu- ja kuntomelontavastaavana. Johanna on monipuolinen liikkuja, jolla on runsaasti kokemusta erilaisista seikkailukilpailuista. Tunnetuin lienee Vätsärin erämaassa kilpailtava Kaira Cross, jossa osallistujat vaeltavat, melovat ja löytävät rastit.  Vesistöjen ylitykseen käytetään Pack crafteja, kevyitä mukana kannetavia ilmatäytteisiä kanootteja. Johanna myötä saimme seuraan aimo annoksen osaamista ja reipashenkistä otetta seikkailu- ja kuntomelonnan käynnistämiseen.

Olli järveläinen

Olli Järveläinen on liittynyt seuraan jo 1970-luvulla. Nuorten ja yleisessä sarjassa hän on voittanut lukusia SM-mitaleja ratamelonnassa. Mikkelin Melojien neljäkössä hän meloi useita Suomen mestaruuksia Hannu Kojon, Eero Hynnisen ja Markku Jantusen kanssa.  Olli on pitkän linjan seuraihminen, joka on tukenut taloudellisesti seuran kilpamelontaa ja haluaa olla mukana edelleen kehittämässä seuraa. Olli tuo seuraan talouden osaamista ja positiivista fiilistä Melapirtille.