Linnamaja

Linnamaja on idyllinen kesämökki, jota seuran jäsenet voivat vuokrata omaan käyttöönsä melontaretkien yhteydessä. Matka meloen Melapirtiltä Linnamajalle on noin 10 km. Mökki sijaitsee upean luonnon ympäröimänä Ukonselän rannalla. Paikassa voi unohtaa arjen kiireet ja nauttia rauhallisista hetkistä luonnossa yhdessä muiden kanssa. Seuran jäsenet kunnostavat ja huoltavat Linnamajaa yhteisvoimin. 

Mikkelin Melojat on saanut Linnamajan kehittämiseen avustusta Euroopan maaseuturahastosta2023–2027, Etelä-Savon ELY-keskuksen Veej'jakaja ry -leaderista. Seura edistää melontamatkailua ja lajin monipuolista harrastamista Mikkelissä. Linnamajasta kehitetään retkimelonnan tukikohta parantamalla olosuhteita, hankkimalla melontakalustoa, kehittämällä mökin vuokraustoimintaa ja järjestämällä melontaretkeilyyn liittyvää kurssitoimintaa. Hankkeen Kokonaisrahoitus on 15 586,50 €, julkinen rahoitus 9 351,90 €, tukiprosentti 60,00 %, Vastikkeettoman työn (talkootyö) osuus 30 %  ja omarahoitus 10 % (1559 €)

Linnamajan varustelu

  • Puulämmitteinen sauna
  • Saunatupa, jossa takka
  • 8 vuodepaikkaa
  • Keittiön varustelu: puuhella, astioita, ruokailuvälineet sekä ruoanlaittovälineet 

Toimi Linnamajalla näin

Saavu Linnamajalle meloen. Muista tyhjentää tuhkat saunan kiukaasta ennen ja jälkeen saunomisen. Tyhjennä myös kuumavesisäiliö ja vesisangot saunomisen jälkeen. Siivoa jälkesi aina käytön jälkeen. Huolehdi myös piha-alueen siisteydestä. Kirjaa käyntisi lokikirjaan ja lukitse ovet lähtiessäsi. Älä jätä Linnamajalle omia tavaroita. 

Tiedustelut ja varaukset

Olli Häyry
Linnamajan vastaava
040 175 7551