Julkaistu 15.05.2024

Perhemelonta käynnistyy Suur-Savon Osuuspankin tuella

Alkaa 27.5. Klo 17.30 - tule tutustumaan

OP Suur-Savon tukee Mikkelin Melojien toimintaa juhlavuonna

Osuuspankki Suur-Savon 120 v -juhlavuosi on merkityksellinen myös Mikkelin Melojille. Olemme saaneet laajennettua seuratoimintaa, uusia jäseniä ja useat välivuosiaan lajin parista viettäneet ovat iloksemme palanneet seuran monipuoliseen toimintaan mukaan.

Osuuspankki Suur-Savon 120 -juhlatuella voimme käynnistää perhemelonnan tiistai-iltasin, jolloin lapset vanhempineen pääsevät aloittelemaan melontaharrastusta. Voimme lisäksi hankkia lisää melontaliivejä ja lapsille sopivia meloja. Perhemelonnassa melotaan, suppaillaan, uidaan, saunotaan ja ennen kaikkea vietetään iloista iltaa iltapaloineen yhdessä upealla Melapirtillä. Perhemelontaa vetää Eero Aho, jonka voi sanoa harrastaneen melontaa koko ikänsä. Eeron lajin pariin toivat aktiiviset vanhemmat jo tuttipulloikäisenä.
 

Eero Aho ja mahonkinen kilpakanootti  

Vastavuoroisesti Mikkelin Melojat järjestää avoimen lajikokeilukerran kaikille lajista kiinnostuneille keskiviikkona 26.6. klo 18-20, jonka Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Melapirtillä voit kokeilla ohjatusti melontaa ja suppailua. Tarvitsee vain iloisen kesämielen ja rennot melontavaatteet, niin pääsee melonnan tai suppailun alkuun. Lajikokeiluun liittyvät välineet löytyvät Melapirtiltä.

Onnea Suur-Savon Osuuspankille. Lämmin kiitos tuesta ja yhteistyöstä!

Turvallisesti vesille, tervetuloa Melapirtille!